Polední nabídka

Čtvrtek 27.2. Polévka: Kapustová růžičková polévka   35

MENU

  • Kapustová růžičková polévka
  • 150g Rozlítaný vepřový ptáček s houskovým knedlíkem  nebo rýží 129

TIP

  1. 150g Vepřová krkovice se špenátem a bram. knedlíkem 119
  2. 200g Houbové rizoto s panenkou 135
  3. 150g Kuřecí pánev „SHANGHAI“ s hranolkami 129

Dezert: Čerstvé jahody se šlehačkou  35

Pátek 28.2.    Polévka: Hovězí vývar s nudlemi   35

MENU

  • Hovězí vývar s nudlemi
  • 150g Moravský vrabec se zelím a bram. knedlíkem 129

TIP

  1. 300g BIG hamburger s trhaným masem 199
  2. 150g Čočka s klobásou a vejcem 109
  3. 150g Kuřecí salát s opečeným toustíkem   119